Трета акция Предай нататък храм „Света Петка“ във Варна

Следвеликденско почистване Предай нататък!

Проведе се третата акция на инициативата „Предай нататък!“ от проекта „Граждани на квартала“.  На 28 април 2022 г. бяха почистени градинките и детската площадка около православния храм „Света Петка“ във Варна. Включиха се десетки малки и големи доброволци – ученици, студенти, хора на различна възраст, живеещи и работещи в района, в качеството им на граждани. Благодарим на всички, които припознаха каузата като своя. Сред тях са:

  1. „Телекомуникационна компания Варна“ ЕАД;
  2. Клуб „ЕкоЛогика“ към Студентския съвет в Икономически университет – Варна с председател Яна Гюзелева;
  3. Скаутите към международната арменска спортна организация „Хоменътмен“;
  4. Туристическо дружество „Родни Балкани“;
  5. Четврътокласници от СУЕО „Ал. С. Пушкин“;
  6. „Чиста вода – България“ ООД.

Изразяваме нашата специална благодарност към хората и фирмите – материални спомоществователи на „Предай нататък!“, като „Райт клийнинг“ ООД, благодарение на които имахме всички необходими пособия за почистване и събиране на отпадъците. Благодарим и на БНТ 1, че забеляза инициативата ни и на екипа на БНТ – Варна, на който предадохме нататък!

В края на акцията всички участвали получиха нашия специален стикер „Предай нататък!“.

Следващата акция ще се проведе на 19 май 2022 г. и ще бъде за почистване на градинката около паметника на капитан Петко войвода, който се намира пред сградата на варненския Районен съд на бул. „Вл. Варненчик“.

Варна е нашият дом. Ние сме семейство. Направи ДОБРО! Преобрази и претвори средата, в която живееш и работиш! Започни от своето място и предай нататък!

Социални мрежи